SAMARBEIDSPARTNERE AKTIVITETER

SAMARBEIDSPARTNERE AKTIVITETER:

Kunstterapi-grupper

 Det arrangeres kurs for grupper i løpet av året. Vi samarbeider med Midt-Troms Psykoterapisenter. Kursholdere: Natalia Koitcheva og Tommy Myklebust.

Gudstjenester

Annen hver torsdag samarbeider vi med menigheter i Lenvik og tilbyr gudstjeneste for eldre på Finnsnes bo- og aktivitetssenter. De får gratis mat og drikke etter gudstjenesten.

Seniorkino

siste torsdag i måneden tilbyr vi middag etter kinobesøk for eldre. Dette er et samarbeid med Lenvik kino.

Minimessa

Norges Blindeforbund arrangerer en liten håndverksmesse på Frivilligsentralen. Der vil du finne varer som er smakfulle, dekorative og praktiske. Unike varer til unike priser! Åpen kafé og gratis inngang.

Hallaktivitet 

Redd Barna Finnsnes tilbyr aktiviteter for barna på Frivilligsentralen og hver fredag på FUSK er det gymsalaktiviteter.

Klatring

Dette er et samarbeid med klatreklubben. Hver onsdag er det gratis klatring for barn.

VIL DU HA? VÆR SÅ GOD!

Lenvik Frivilligsentral har gratis leker, klær, bøker, osv. Er du interessert? Har du noe til oss? Kom gjerne innom og ta en titt!

Trenger du HJELP?

Frivilligsentralen tilbyr hjelp til alle med for eks. bank, flytting, UDI, lege, jobb, kopi og skanning av dokumentasjoner, etc. 

Vil du LEIE våre flotte lokaler?

I tillegg til alle aktivitetene som andelshaverne har, leier vi ut våre flotte lokaler til andre lag og foreninger for kr 150 per gang for styremøter og kr 300 for medlemsmøter. Om et firma eller privatpersoner ønsker å leie koster det kr 1500. Barnebursdager og andre kortere tilstelninger tilbys til redusert pris. Kontakt oss for pristilbud.

2019 © Lenvik frivilligsentral