PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Her finner du den beste arena som passer for deg!
Alt er GRATIS! 
Ingen påmelding.

Leksehjelp: Trenger du hjelp med lekser på norskkurs? På Frivilligsentralen har vi frivillige som kan hjelpe voksne og barn. Hver mandag fra kl.14:30 til kl.16:30 på vår språkkafé Fargerik Mandag. Og på onsdag fra kl.17:00 til kl. 19:00 på Voksenopplæring har vi frivillige som hjelper enslige mindreårige fra 15 til 22 år. GRATIS. Ta kontakt for mer informasjon!

Fargerik Mandag: Har du lyst til å lære norsk på en artig måte? Hver mandag fra kl.14:30 til 16:30 har vi åpen kafé hvor vi øver på å snakke norsk sammen. Vi har også instruktør i vår språkkafé. Det er GRATIS og serveres kaffe, te og vafler. Alle er velkommen!

Klatring: Det er et samarbeid med Frivilligsentral og Finnsnes Klatreklubb. Hver tirsdag fra kl.19:30 til kl.22 på Finnsnes ungdomsskole har vi GRATIS klatring for voksne og ungdom fra 14 år og oppover. Og onsdag fra kl.16 til kl.18 er det klatring for barn til 13 år. Foreldrene må være med. Ta kontakt for mer informasjon!

Torsdagskaféen: hver torsdag fra kl. 11:30 til kl.14 her vi møteplass for alle på tvers av alder, kultur og religion. Salg av billige vafler, kaker, te og kaffe.

Kreative Barn: Hver tirsdag fra kl.16:30 til kl.18:00 kommer vi til å ha det veldig gøy med mange forskjellige aktiviteter for barna.

Dette er et GRATIS og godt tilbud. Barna bruker sin energi og kreativitet mens foreldrene kan møte andre voksne for å prate, dele tips, råd og leke med barna.

Barna fra 0 til 6 år kan være med mamma eller pappa på vår rekreasjonsarena hvor vi stimulerer til hyggelige aktiviteter som lek, sang og dans.

Barna fra 7 til 12 år lærer å lage gjør-deg-selv-prosjekter ved hjelp av resirkulere produkter som for eksempel dekopasj, tegning, maling, skulptur, osv. I denne gruppen har vi en instruktør og tilbud er for maks 7 barn. Siste kursdag har vi utstilling av det barna har laget. For denne aktiviteten trengs det påmelding.

Ta kontakt for mer informasjon.

 

Grottebadet-tur: Dette er et gratis tilbud for alle barnefamilier på asylmottaket og frivillige på Lenvik Frivilligsentral. Vi tilbyr også turer for enslige mindreårige asylsøkere. Grottebadet-turene til Harstad er et samarbeid med Redd Barna.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

 Fotball for Enslige Mindreårige, Asylsøkere, Trening og Turneringer:

  Dette er et samarbeid med Redd Barna, Link Mottak, Troms Fotballkrets og Prosjekteier Gibostad IF. Ta kontakt for mer informasjon!

 Ut på tur, aldri sur! Hver torsdag er det frivilligtrim i Finnsnes sentrum. Kom å gå med oss!!! Vi går som vanlig fra frivilligsentralen kl. 20.

Mindfulness – Meditasjon:Ønsker du bedre stressmestring, økt indre ro og økt livsutfoldelse? Velkommen til mindfulness-kvelder! Ingen påmelding. Du kan komme onsdager som passer for deg. GRATIS.

 Forskning viser at regelmessig mindfulness-trening bedrer bl.a. evnen til stressmestring, gir økt indre ro, reduserer symptomer på psykiske lidelser som angst og depresjon, gir bedre søvnkvalitet og fører til reduksjon av smerteproblematikk.

Undervisere: Tommy Myklebust og Natalia Koitcheva, begge med utdanning i mindfulness-basert kunstterapi. Fulgt undervisning i meditasjon ved Vækstsenteret, Danmark.

Kunstterapi-gruppe: Dette tilbudet er et samarbeid mellom Midt-Troms Psykoterapisenter og Lenvik Frivilligsentral. Det er fire helgesamlinger i løpet av året. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kursholdere: Natalia Koitcheva og Tommy Myklebust.