PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
entusiast1.jpg

Vi har fokus på entusiasme! Våre frivillige skaper en bølge av entusiasme. Sammen skaper vi en bølge som er så kraftfull at den påvirker menneskene den skyller inn over. Vil du være med å gjøre bølgen enda mektigere?

            For oss er kreativitet og empati byggesteinene i en entusiast. Vår filosofi er å vekke til live de ressursene og det kreative som er iboende i alle mennesker.

            Her på sentralen har vi stort fokus på å skape en varm og trygg arena der du kan være den du egentlig er. Vi ønsker et mangfold av mennesker som blir møtt med empati og hjertevarme. Derfor jobber vi kontinuerlig med å smelte fordommer med hjertevarme.

 

Hvil du være «Frivillig-Entusiast»?

Vi har mange frivillige som bidrar til at enkeltmennesker får bedre livskvalitet. Gjennom å utstråle ubetinget positivitet og hjertevarme, bygger våre frivillige en inkluderende arena der folk føler seg hjemme.

Hvis du vil være «frivillig-entusiast» gir du årlig 300 kroner til vårt arbeid. Beløpet kan betales til kontonummer 4776159231. Firmaer som ønsker å støtte oss, betaler 1000 kroner. Merk betalinger med «frivillig-entusiast». Vi vil også gi en fin premie til en av entusiastene.

Du kan også gi en donasjon til oss. Ditt bidrag er viktig for vårt arbeid for sårbare grupper.